Keith Haring Schilderij

Keith Haring Schilderij. Verkoop eenvoudig keith haring schilderij Kunst prints beschikbaar in shop

5 18

Beste 5 18

Ik vertelde al dat ik niet alleen tekeningen en schilderijen maak.beelden maken vind ik ook erg leuk! Kunst prints beschikbaar in shop Dit kwam volgens hem door zijn vader, hij was striptekenaar. Hij was erg jong toen hij begon met tekenen. Het beeld hiernaast staat in san fransisco het beeld heet three dancing figures,.

Hij is opgegroeid op in kutztown, een dorpje in pennsylvania.

Hieronder zie je verschillende kunstwerken van keith haring. Dit kwam volgens hem door zijn vader, hij was striptekenaar. Hij is opgegroeid op in kutztown, een dorpje in pennsylvania. Gemengde technieken (potlood, copic markers en molotow acrylverf) op papier 297x420mm. Origineel kunstwerk zonder lijst, schilderij is gesigneerd en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Powered by create your own unique website with customizable templates.

5 18

Leven keith haring katoenen canvas. Hij was erg jong toen hij begon met tekenen. Schitterend schilderij van yoris, geïnspireerd door keith haring. Gemengde technieken (potlood, copic markers en molotow acrylverf) op papier 297x420mm. Dit kwam volgens hem door zijn vader, hij was striptekenaar.. Ik vertelde al dat ik niet alleen tekeningen en schilderijen maak.beelden maken vind ik ook erg leuk!

Popular posts from this blog

147+ Anime 3D Print Models

118+ Aveva E3D Cloud Uitstekend

Collectie Bcn3D Moveo Software